Necyklopedie:Pískoviště

Z Necyklopedie

Přejít na: navigace, hledání
Baloun.jpg „A jsme v prdeli“
Baloun, IX/0 - Přes Prágl
Švejk2.jpeg „Disciplína, vy kluci pitomí, musí bejt, jinak byste lezli jako vopice po stromech, ale vojna z vás udělá lidi, vy blbouni pitomí.“
Švejk, 0/0 - Zasáhnutí dobrého vojáka Švejka do světové války


STOP Přestaňte prosím přidávat do Necyklopedie hovnivály, je to považováno za smrdění. Hovnotvorbu tohoto blahodárného hmyzu si můžete vyzkoušet na nějakém dětském pískovišti. Pokud nepřestanete zamořovat Necyklopedii, bude vám uředně zakázáno hovnivály chovat. Děkujeme za pochopení.


Je právě 07:26 UTC ("GMT") neboli 08:26 UTC+1 neboli 09:26 UTC+2, český posun času je 2, český čas je tedy 09:26 (případně 05:26, pokud se zapomene na kouzelné slovíčko; případně 05:26, pokud se nezapomene, ale je před ním nový řádek) (obnovit)

Dylxseie

[editovat] Sirkul

[editovat] Potrava

neznámá


[editovat] Oblast výskytu

viz mapu (není naprosto přesná)


[editovat]

[editovat] Tučňácus

[editovat] Tučňácus malonohý

Od roku 0 n.l. byl v naší historii zaznamenán podivuhodný tvor. Podle všeho není nijak zvlášť nebezpečný.Podle všeho se ale v moři mezi Amerikou a Afrikou našel zvláštní papír s kresbou tohoto zvláštního tvora. Biologové se domnívají že poblíž naleziště tohoto obrázku bude i ostrov s bydlištěm tohoto velmi vyvinutého tvora.


[editovat] Potrava

neznámá


[editovat] Oblast výskytu

viz mapu (není naprosto přesná)


[editovat]

uncyclopedia